Tervetuloa Café Hannaan!

Kahvilamme on 50-paikkainen ja sijaitsee aivan Valkeakosken keskustassa ostoskeskuksen kupeessa. Tilamme mahdollistavat sen, että meillä voidaan järjestää erilaisia yksityistilaisuuksia aina kokouksista vaikkapa ristiäisten kahvituksiin.


Oman keittiön leipomukset ja konditoriatuotteet vievät kielen mennessään.

Kakkuja meille toimittaa Ståhlbergin leipomo Lempäälästä. Myös Royal bakeryn ja Gluteeniton leipomo Ilonan tuotteita saatavana meiltä.

Tavallisen kahvin ja teen lisäksi tarjolla on erilaisia erikoiskahveja, kuten Espresso, Latte, Cappuccino, Suklaacappuccino... Erikoiskahvit valmistetaan aina vastajauhetuista pavuista. Tietysti tarjolla on myös virvoitusjuomia, jotka voit nauttia paikan päällä tai ottaa mukaan.

Runsas ja raikas salaattibuffet on katettuna ma-pe klo 11-14.30. Tarjoilemme herkullisia uuniperunoita. Annokseen kuuluu 250 g kuuma peruna täytettynä kylmäsavulohella tai mango-broilerilla. Talon hampurilaisia on tarjolla kahta laatua. Ruoat sisältävät aina alkusalaatin, leivät ja ruokajuomat. Jälkiruokana tarjoamme kahvia tai teetä.

Keväällä avaamme jälleen markiisilla katetun, viihtyisän 28-paikkaisen terassin. Terassilla voit nauttia virvokkeita, jätskiä ja ruoka-annoksia sekä ihania erikoiskahveja.


Tervetuloa!