Tervetuloa Café Hannaan!

 

Kahvilamme on 50-paikkainen ja sijaitsee aivan Valkeakosken keskustassa ostoskeskuksen kupeessa. Tilamme mahdollistavat sen, että meillä voidaan järjestää erilaisia yksityistilaisuuksia aina kokouksista vaikkapa ristiäisten kahvituksiin.

Konditoriatuotteemme tulevat Ståhlbergin leipomosta Lempäälästä. Herkkuja on saatavana myös laktoosittomana ja gluteenittomana.

Tavallisen kahvin ja teen lisäksi tarjolla on erilaisia erikoiskahveja, kuten Espresso, Latte, Cappuccino, Suklaacappuccino... Erikoiskahvit valmistetaan aina vastajauhetuista pavuista. Tietysti tarjolla on myös virvoitusjuomia, jotka voit nauttia paikan päällä tai ottaa mukaan.

Lounasaikaan tarjolla on keitto- ja kotiruokalounas. Lisäksi tarjoamme kolmea erilaista salaattia sekä uuniperunaa täytteellä.

Keväällä avaamme jälleen markiisilla katetun, viihtyisän 28-paikkaisen terassin. Terassilla voit nauttia virvokkeita, jätskiä ja ruoka-annoksia sekä ihania erikoiskahveja.

Kesäisin kahvilassamme on Tampereen jäätelötehtaan jäätelötiski, mistä saat aitoa italialaista jäätelöä rapeassa vohvelissa. Jäätelöitä ei ole maustettu keinotekoisesti, vaan maut tulevat aidoista marjoista ja hedelmistä.

Tervetuloa!